Работа в МИРЕЛА

Въпреки очакваните негативни икономически последици от кризата, ние продължаваме да търсим и да обучаваме нови брокери и агенти на недвижими имоти, като им осигуряваме интересна и динамична работа по обслужване на многобройните ни клиенти. За одобрените кандидати осигуряваме онлайн обучение и възможности за дистанционна работа от вкъщи.

Брокери и агенти на недвижими имоти (условия и формуляр за кандидатстване)

Предлагаме възможност за дистанционно обучение и работа от вкъщи за агенти и брокери на недвижими имоти. Възприетата от нас концепция за вътрешна организация и обслужване на клиенти, предоставя на подходящите кандидати нови възможности за постоянна заетост и реализация в сферата на недвижимите имоти. Вие можете да кандидатствате за брокери по нашата франчайзинг програма или като агенти в нашите офиси.

МИРЕЛА предлага работа на брокери и агенти с опит

Предоставяме платформа и за дистанционна работа на агенти и брокери с опит. Ако имате професионален опит като агент на недвижими имоти, можем да Ви предложим франчайзинг програма или индивидуални условия на трудов или граждански договор и различни програми, позволяващи Ви да печелите максимално, според афинитета Ви за работа с определен тип имоти или клиенти, или при работа в предпочитан от Вас сегмент от пазара.

Стажантска програма за агенти на недвижими имоти

След първоначално интервю и одобрение, Вие започвате стаж по разпределение в един от търговските офиси на Мирела в градовете София, Варна, Бургас или Велико Търново.