Франчайзинг от Мирела за успешен бизнес с недвижими имоти

Гид на клиента

Подайте тук запитване за франчайз

Въпреки очакваните негативни икономически последици от пандемията коронавирус, ние продължаваме да търсим и да обучаваме нови брокери и агенти на недвижими имоти, като им осигуряваме динамична работа по обслужване на многобройните ни клиенти.

Защо да изберете франчайз партньорство с Мирела:

  • Предоставяме успешна бизнес концепция, базирана на нашия над 25 годишен опит на пазара на недвижими имоти в България.
  • Разполагаме с голяма база данни от недвижими имоти в цялата страна и възможности да предоставяме оферти и клиенти за обслужване на всеки наш партньор.
  • Работим с изключително ефективна информационна система за управление на бизнеса с недвижими имоти, позволяваща да поддържате максимално добра вътрешната организация и качество на работата с клиенти.
  • Предлагаме изключително достъпни цени на услугите ни, за да се присъедините без притеснения към нашата мрежа от офиси и представителства, като използвате отличните възможности на нашата марка, опитът ни и утвърдените ни пазарни позиции.
  • Изграждате успешен и печеливш бизнес с подкрепата на марката Мирела.

Изпратете ни запитване за франчайз

или се обадете на тел. 02 9812345Политика по Закона за мерките срещу изпиранeто на пари (ЗМИП) и Закона за мерките срещу финансиране на тероризма (ЗМФТ)

МИРЕЛА ЕООД се явява задължен субект по Закона за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП) и Закона за мерките срещу финансиране на тероризма (ЗМФТ).

Европейски съюз, Европейски фонд за регионално развитие - Оперативна програма иновации и конкурентно способност

Основната цел на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Ако продавате имот

Полезни съвети за продавачите на недвижими имоти

Единствено в www.mirela.bg можете да видите статистика на цените на имотите на база реално осъществени сделки от 2002 г. насам

Информацията се генерира автоматично от Административната ни система в края на всеки месец.

Какво Ви предлага "ОФИС НАЕМИ" на МИРЕЛА

Търсите имот под наем, искате на наемете недвижим имот - добре дошли в интернет страниците на МИРЕЛА.

Придобиване на земя от чуждестранни граждани

Съгласно ангажиментите на България в процеса на европейската интеграция, в Конституцията са направени промени с цел хармонизиране на българското законодателство с провото на Европейския съюз, съгласно които чужденци и чуждестранни юридически лица могат да придобиват право на собственост върху земя

Какви са разходите при покупко-продажба на имот

Продажна цена на имота, посредническо възнаграждение (комисиона), местен данък и държавни такси. Как можете да спестите. Нашите агенти на недвижими имоти ще Ви предложат решения.

Управление на недвижими имоти

При сключване на договор за управление на имот ние Ви предлагаме: 1. Ефективна консултантска и посредническа услуга за отдаване под наем на имота 2. Юридическо обезпечаване на сделката 3. Осигуряването на най-подходящите наематели и още .. вижте материала ..

Давате имот под наем?

Полезни съвети за наемодателя. Защото за Вас е важно да си осигурите спокойствието на осигурената постоянна доходност максимално дълго време.

Ако искате да закупите недвижим имот

Полезна информация за реда и условията на посредническата дейност на Мирела при закупуване на недвижими имоти.

Ако търсите под наем

Полезни съвети за наемателя